Állatvilág

2017.02.03. 12:07

Keresik az Igazit - de nem Valentin-nap alkalmából...

Etyek – Többször is lemondtak róluk, pedig mindannyian tüneményes, kedves jószágok. Keresik az Igazit!

S. Töttő Rita

Kópé a négy év körüli, középméretű fiúcska az etyeki állatotthon  egyik nagy kedvence, mindenkit imád és mindenki imádja őt. Az élete nagyon kacifántosan alakult, pedig áldott jó természetű kutyus. Hol kitették vagy megunták, hol pedig leadták. Pedig egy rendkívül nyugodt, csendes kutyus, akiben semmi agresszió nincs,  türelmes mindenkivel, kutyákkal, emberekkel egyaránt.

Érthetetlen, hogy kerülhette el eddig az Igazi... Most a menhellyel együtt keresünk neki szerető otthont! Ahogy Ricsikének is, aki  apró babaként került az etyekiek  gondozásába. Ő is  gazdisodott már egyszer, ám most egy évesen újra az otthonban van...

Ricsi egy energikus, aktív kutyafiú, aki foglalkozást igényel, testileg, lelkileg egyaránt, mondják róla gondozói. A labdát imádja, a kirándulást, sétákat nagyon kedveli, ezeket mindenképp biztosítani kell számára, mert csak így lesz boldog kutya – boldog gazdi párosítás.

A másfél éves Roger is Etyeken él –  ez a kutyafiú tele van életkedvvel, energiával, de nem mutatja ezt meg mindenkinek. El kell nyerni a bizalmát, többszöri látogatás szükséges ahhoz, hogy megmutassa milyen is ő valójában. Eddigi rövidke életét a menhely rácsai mögött élte, de ez nem szegte kedvét, sőt pozitívan tekint a jövője felé és gazdit remél.

Roger egyébként egy közepes méretű, szép, arányos alkatú, sportos felépítésű kutyus, aki bújós, szeretetre éhes és nagyon-nagyon hálás mindenért. Mint kiderült, idegenektől, tömegtől retteg, türelemmel kell közelíteni felé, nem szabad erőltetni semmit. Mindenképp másik kutya mellé ajánlják az állatmentők, velük érzi biztonságban magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!