Állatvilág

2015.07.04. 13:49

Fogadj örökbe!

Székesfehérvár - A szabad mozgás lehetősége minden kutyának kijár. Ám vannak olyan kedvencek, akik egyébként is kertbe valók. Ilyen Szilaj is, aki két éves és a Herosz menhelyén él.

S. Töttő Rita

Mérete, fajtája és mozgásigénye miatt nem minden kutya érezné jól magát teljes mértékben lakásban. Ilyen Szilaj is, aki most a Herosz Takarodó úti állatotthonában él, de boldogan szaladgálna új gazdájának a kertjében. Szilaj egy két éves kaukázusi jellegű keverék kan kutyus, aki jól kijön ebtársaival, és az emberekkel is barátságos.

Szilaj: hosszú szőre és mozgásigénye miatt is udvarra való. Jelenleg a Herosz Takarodó úti állatotthonában él, itt várja, hogy rátaláljon az igazi, az a gazdi vagy család, aki szeretni, gondozni, ápolni, valamint tanítani fogja az élet nagy dolgaira
Fotó: Koppán Viktor

Kertbe ajánlják gondozói, s nem árt azt sem figyelembe venni, hogy fajtájából adódóan szőrét rendszeresen ápolni, gondozni kell. Rendkívül okos jószág, aki egy melegszívű állatbarát család központjává válhat.

A Herosz menhelyén minden hétköznap 14 óra után várják személyesen azokat, akik állatot szeretnének haza vinni. Ekkor lehet megismerkedni, megbarátkozni a kiszemelt leendő kedvenccel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!