Hirdetés

2019.04.01. 01:00

Ismerd meg a Lidl-t!

Az 1930-as években, Németországban alapított Lidl hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerlánca.

A Lidl Magyarországon 2004-ben nyitotta meg első logisztikai központját és 12 üzletét, ma pedig már 178 áruházzal van jelen hazánkban, és több mint 5000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalat 2004-es magyarországi piacra lépése óta töretlenül fejlődik: nem csak a diszkont szegmensben ért el vezető szerepet, de forgalmát tekintve az élelmiszer kiskereskedelmi láncok között is a legdinamikusabb növekedést tudhatja magáénak.

A kiskereskedelmi szektorban Magyarországon egyedülálló módon, 2016 januárja óta összesen 75%-os béremelést valósít meg a Lidl Magyarország a bolti és raktári dolgozó munkavállalók körében.

Közel 4600, az üzletekben és a raktárakban dolgozó munkavállalót érintő, átlagosan 15 százalékos béremelést hajtott végre a Lidl Magyarország 2019. március 1-jétől.

A vállalat fontosnak tartja a dolgozók munkájának megfelelő javadalmazását, így munkavállalói bérét számos további juttatással egészíti ki. A Lidl Magyarország 2016 tavasza óta minden dolgozója számára élet- és balesetbiztosítást köt, a Lidl Egészségprogram keretében komplex egészségügyi szolgáltatását biztosít minden munkavállalója számára, amely országszerte magánklinikai környezetben kínál számukra prevenciós és a gyógyulást elősegítő kényelmes, gyors és ingyenes megoldásokat. Ennek keretében a munkavállalók ingyenesen jogosultak többek között járóbeteg-ellátásra, laborvizsgálatokra, diagnosztikai vizsgálatokra és ambuláns műtétekre is. Ezen túlmenően minden dolgozó részesül Lidl étkezési kártya keretében nyújtott támogatásban, egy közel 50 partner-

üzlethálózatban érvényesíthető akár 50 százalék árengedményt jelentő kedvezményprogrammal, valamint a törvényi előírásoknál nagyobb mértékben, 100 százalékban téríti a dolgozók munkába járási költségét is.

A kiemelkedő bérezés mellett a hazai kiskereskedelmi szektor legdinamikusabban fejlődő szereplője, a Lidl Magyarország, képzésekkel és különböző programokkal járul hozzá a mindennapokhoz: folyamatos fejlődést és csapatkohéziót erősítő aktivitásokkal támogatja munkavállalóit.

Csatlakozz Te is a Lidl Magyarország csapatához! Nyitott pozícióinkat a karrieroldalunkon találod:

Miért a Lidl?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!