Állásbörze

2018.04.04. 19:22

DOLGOZZ ITTHON – DOLGOZZ VILÁGSZÍNVONALON! (x)

Modern, tiszta és biztonságos munkakörnyezetben akarsz dolgozni? Az európai vasúti járműgyártó ipar vezető vállalatánál sajátítanád el a motorvonatgyártás műhelytitkait? Akkor neked a Stadler szolnoki alumínium-kocsiszekrény gyárában a helyed.

A Stadler Szolnok Vasúti Járműgyártó Kft. a 75 éves múlttal rendelkező svájci központú Stadler Rail Csoport tagja. A világszerte 8000 főt foglalkoztató cégcsoport gyártó- és karbantartó tevékenységével 18 országban van jelen, többek között 2005 óta Magyarországon is. A Stadler gyártású vasúti járművek mintegy 30 országban közlekednek rendkívül magas rendelkezésre állás mellett a megrendelő és az utazóközönség legnagyobb megelégedésére.

A Stadlert hazánkban a közvélemény leginkább a Magyar Államvasutak, illetve a GYSEV kötelékében közlekedő, összesen 133 darab FLIRT motorvonatról ismeri. A Stadler flotta a közeljövőben a MÁV részére gyártandó emeletes KISS motorvonatokkal, illetve a Szeged és Hódmezővásárhely között a jövőben közlekedő „tram-train” járművekkel bővül.

A cégcsoport Magyarországon három leányvállalattal képviselteti magát. Budapesten található a társaság vezérképviselete, amely a cégcsoport hazai központjaként értékesítési és kommunikációs feladatokat lát el. 2007-ben kezdte meg tevékenységét Pusztaszabolcson a társaság karbantartó központja, amely a Magyarországon értékesített vasúti járművek karbantartási feladatait irányítja. 2009-ben egy nagyszabású beruházás keretében elkezdődött a vasúti járművek gyártása is, Szolnokon, ahol az üzemben dolgozó munkatársak egyedülálló technológia alkalmazásával motorvonatokhoz készítenek alumínium kocsiszekrényeket. 2012-ben a társaság tevékenysége forgóvázak nagyjavításával és gyártásával is bővült.

A székesfehérvári állásbörzén a Stadler szolnoki részlege képviselteti magát. Ha érdeklődik aktuális nyitott pozícióink iránt, akkor kérem keressen fel minket az állásbörzén megtalálható standunkon, vagy tájékozódjon az alábbi linken. http://www.stadlerrail.com/hu/metaadatok/karrier/„ target=”_blank„

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!