Hirdetés

2019.03.28. 15:43

MASTERPLAST – Egy valódi magyar sikertörténet

Üzleti szolgáltató partner a szigetelési megoldásokban

 

A Masterplast Kft. Székesfehérváron kezdte meg működését 1997-ben. A Tibor Dávid és Ács Balázs alapította 5 fős cég tevékenysége az építőanyag kereskedelem, fő termékei a tetőfóliák, üvegszövet hálók és építőipari kiegészítő termékek voltak. A kis vállalat gyorsan népszerűvé vált a piacon, vevőközpontú üzleti megközelítésének, megbízható termékeinek és rugalmas szolgáltatásainak köszönhetően.

Napjainkra a Masterplast Csoport a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyaggyártó vállalata, árbevételünk megközelíti a 100 millió eurót, munkatársaink száma meghaladja az 1000 főt. Leányvállalatainkkal 8 közép-kelet-európai országban biztosítjuk a közvetlen piaci jelenlétet és export partnereink által az európai országok többségében jelen vagyunk.

Saját gyártói háttér, beruházások

Meghatározó pozícióval rendelkezünk a homlokzati hőszigetelő, magastető szigetelő és szárazépítészeti rendszerek elemeinek piacán, a termékhátteret a Magyarországon és Szerbiában működő gyártóbázisainkon folytatott termelésből biztosítjuk. Az elmúlt években több mint 5 milliárd forintnyi új beruházást valósítottunk meg. Ezek közül Szabadkán 15,4 millió eurós fejlesztés zárult le 2018 végére. Beruházásainknak és fejlesztéseinknek köszönhetően a Masterplast a világ 3. legnagyobb üvegszövet gyártója.

Partnereink sikerének szolgálatában

Magyarországi központunkból több mint 30 országba értékesítjük termékeinket, mintegy 6000 viszonteladó partnerünknek. A Masterplast több, mint építőipari gyártó.

Vevőközpontú értékesítési rendszerrel, a gyártott és forgalmazott termékek minőségének folyamatos ellenőrzésével, stabil termék ellátási háttérrel és rugalmas logisztikai megoldásokkal, versenyképes üzleti szolgáltatásokat biztosítunk partnereink számára.

A fenntarthatóság, energiahatékonyság és környezetvédelem szempontjait mind belső folyamatainkban, mind pedig termékeink gyártásában és fejlesztésében kiemelten fontosnak tartjuk.

Küldetésünk

Partnerek igényein alapuló versenyképes termékeinkkel és szolgáltatási portfoliónkkal, az európai építőanyag ipar meghatározó szereplőjévé kívánunk fejlődni.

Székhelyünk Székesfehérvár vonzáskörzetében, Sárszentmihályon található, ahol 200 főnek adunk munkát. Ezen a központi telephelyen 45 fős raktározási csapat 0-24 órás kiszolgálással gondoskodik a megfelelő áruellátásról, legyen szó belföldi vagy export

partnereinkről. 15 fős gyártási alosztályunkon viszonteladóink egyedi gyártási igényeit teljesítjük. A kiszállításokat saját gépjárműparkkal és 31 gépkocsivezetővel szervezzük.

Emberi kapcsolatok – csapatmunka – töretlen fejlődés

Munkatársainak komoly hányada fiatal munkavállalóként kezdte pályafutását a vállalatnál, 8-15 éve erősíti csapatunkat. Lendületesség, lelkesedés és kreativitás jellemző vállalati kultúránkra, ahol mindenki teret kap a szakmai és anyagi fejlődésre egyaránt.

Célunk, hogy versenyképes juttatási csomaggal, modern munkakörnyezettel, családias légkörrel tovább erősítsük és bővítsük összetartó, lojális csapatunkat.

Elérhetőségeink:

MASTERPLAST NYRT.

8143 Sárszentmihály, Árpád u 1/a

Telefon: 0622/801-300

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!