Agárd

2016.05.12. 14:00

Új tornaterem épül

A agárdi Chernel István Általános Iskola és Gimnázium „C” típusú tornateremmel gazdagodik, melynek ünnepélyes alapkőletételére csütörtökön került sor.

Buthy Lilla

Végre beteljesülhet a harminc éves álom, januártól már új és modern épületben tartják a testnevelés órákat és a tanórán kívüli sportprogramokat a Chernel István Általános Iskola és Gimnáziumban. A délelőtt elhelyezett időkapszulában három cherneles diák fogalmazását rejtették el, akik álmaik tornaterméről írtak.

Az időkapszulát diákok, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő (b1), Boros Anita helyettes államtitkár (b3) Tóth István polgármester (j1) és Bölcsics Márta igazgatónő (j2) helyezte el Fotó: Simon János

– Nagyon régi vágyunk teljesül ezzel. Az iskolának sosem volt tornaterme. Mindig megoldottuk, persze, és eddig is szép, országos sporteredményeink születtek. – mondta el kérdésünkre Csordásné Bölcsics Márta igazgatónő, majd hozzátette: – Hatszáz diákunk van, a „C” típusú tornateremben pedig három osztálynak tudunk majd párhuzamosan órákat tartani. Nagyon sok, különféle sportklubokhoz igazolt sportolónk van, mindannyian nagyon várják már, hogy elkészüljön a tornaterem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!