Videoton

2014.03.17. 17:50

José Gomes folytatná a munkát Sóstón

Székesfehérvár - Ősi riválisától, a Győri ETO-tól kapott ki a Videoton FC labdarúgó-csapata vasárnap, hazai pályán 1-0-ra. A fehérváriak az elmúlt kilenc bajnoki során mindössze egyszer nyertek. A szurkolók tüntettek a meccs után.

Bobory Balázs

Régen vége volt a meccsnek, de még beszűrődtek az egyre halkuló rigmusok a Sóstói Stadion médiatermébe. José Gomes éppen az újságírókkal osztotta meg gondolatait, kint pedig a tevékenységét véleményezték a drukkerek, akik nem akartak hazatérni a vereség után számukra megnyugtató információ nélkül.

Ez az információ az lett volna, ha José Gomes lemond, vagy a klubvezetőség felállítja a kispadról.

- Csak az egerek futnak el félelmükben - válaszolt portugál tréner, hogy feladja-e az egyre kilátástalanabb harcot a Videoton élén.

- A Paks ellen három tizenegyest nem ítéltek meg nekünk, a Győr ellen Gyurcsó buktatásért járt volna a büntető, bár tudom, hogy a televíziós stúdióban máshogy vélekedtek - mondta Gomes. A kapott gólunk előtt Caneirát kilökték a labda alól. Mindig tudjuk, ki ellen kell játszani és erre fel is készülünk, de a váratlan ellenfelekre nem tudunk, és most a játékvezetőkre gondolok. Biztosan nem a személyem ellen irányulnak ezek az ítéletek, hiszen amióta Magyarországon dolgozom, nem ártottam senkinek. Sajnos azt kell mondjam, a klubunkat, a Videotont nem tisztelik, pedig ez egy nagy egyesület ebben az országban, mégsincs respektje.

Ha máshogy nem megy, Sándoréknak a mezt is le kell tépniük a siker érdekében az ellenfélről (Fotó: Koppán Viktor)

José Gomes azt is elmondta, ha azt látná, hogy miatta nem lehet eredményesebb a csapat, azonnal lemondana, de szerinte a Győr elleni mérkőzés első félidejében kiderült, hogy nem ez a gond.

Hogy mégis micsoda, az továbbra is rejtély, tény, hogy a fehérváriak immár hétpontos hátrányban vannak a Debrecennel szemben.

A Ligakupa azonban elérhető trófea, a cél azonban még messze van, a negyeddöntőben a bajnokságban menetelő Pécshez kell látogatni kedden. A 17.30-kor kezdődő összecsapás visszavágója is lehet a bajnoki idénnyitónak, akkor a Mecsekalján 1-1-re végeztek a felek. Reméljük, most jobb mérkőzést játszik a két együttes.

A Videoton talán csak a Ligakupában villanthat már ebben a szezonban




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!