Székesfehérvár

2013.07.29. 12:44

Közös üzenetek a 2013-as ünnepi Emlékévből 2038-ba

Székesfehérvár - A jövőnek szóló gondolatokat, amelyeket az augusztusi ünnepségek keretében helyeznek el egy időkapszulába zárva, bárki elláthatja kézjegyével, valamint a facebook.com/szentistvanemlekev oldalon is csatlakozhat.

feol.hu

A 2013-as Szent István Emlékév a számos városfejlesztési program mellett üzenetet küld a jövőnek – jelentette be Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a Csitáry-szobor avatásakor pénteken.

Az augusztusi ünnepségek során a Városháza díszudvarán elhelyeznek egy időkapszulát, amelyben a város üzenete áll, és amelyet Székesfehérvár 2038-as lakóinak szánnak. E héttől lehetőség nyílik arra, hogy a jövendő földijeinkhez szóló üzenetet minden fehérvári aláírhassa.

Az üzenet a Városháza portáján, valamint a Szent István Emlékév Facebook-oldalán olvasható és írható alá, illetve „lájkolható”. Az aláírásokat és a közösségi oldalon történő csatlakozást is elhelyezik az időkapszulában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!