Székesfehérvár

2016.11.25. 16:45

Karácsonyi várakozás a közösségi központban

Székesfehérvár - Adventi ünnepséget tartottak Feketehegy-Szárazréten pénteken délután. A városrész karácsonyfát és betlehemet állított a közösségi központban.

Fejér Megyei Hírlap

A Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban adventi összejövetelt rendeztek pénteken délután a szabadtéri színpadnál. Az egybegyűlt ünneplőket Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója üdvözölte.

Szigli István önkormányzati képviselő beszédében megköszönte a résztvevőknek, hogy elfogadták a meghívást, és advent első vasárnapja előtt a városrész közösen ünnepelhet. A karácsonyi várakozás apropóján kifejezte, hogy hagyományteremtő céllal szervezték a programot, amihez a lakók együttműködését kérte, majd jó szórakozást kívánt - és mindenkit meginvitált a közösségi központ további eseményeire, rendezvényeire.

A helyi iskolások karácsonyi műsorral kedveskedtek a lakóknak a közösségi központban Fotó: Bácskai Gergely

Advent első gyertyáját Milcsinszky Alajos, Szigli István és Szili Csaba, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola igazgatója közösen gyújtották meg a közösség koszorúján. A karácsonyi vásárban házi finomságok és kézműves tárgyak várták a feketehegy-szárazrétieket.

A feldíszített karácsonyfa mellett alkalom adódott egy bensőséges beszélgetésre is, a lakosokat meleg teával, forralt borral és süteménnyel vendégelték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!