Székesfehérvár

2016.12.06. 17:55

Manók és angyalok - Karácsonyi díszeket készítettek a foglalkozáson

Székesfehérvár - Töretlenül népszerű a Hetedhét Játékmúzeumban a Négykezes kedd sorozat, különösen most, hogy ki-ki készül az ünnepre, hiszen a kézműves foglalkozások tippeket adnak az ajándékkészítéshez is.

Gábor Gina

Tegnap Silye Sándorné Jutka irányításával gyöngyfűzéssel a karácsonyfadíszként is szolgáló angyalka-figurákat, csillagocskákat készítettek az asszonyok. A másik asztalnál karácsonyi manók születtek: a testük parafadugóból, a fejüket apró papírlabdából formálták meg. Mivel itt az idősebbek számítanak visszatérő vendégnek, most különösen örültek a kétéves Bódy Blankának, aki szívesen és türelemmel segédkezett a ragasztásban.

Egy elragadó kétéves kislány, Bódy Blanka segédkezett az édesanyjának, Bódyné Szarvas Évának  Fotó: Molnár Artúr

Édesanyja, Bódyné Szarvas Éva manófigurát készített Blanka nagyobb testvérének, és azt mesélte, rendszeresen viszi Blankát játszóházba is. A Négykezes kedden először járnak, de nem utoljára, mert kiderült, Blanka jól érzi magát, és itt a gyerekeket játékokkal is várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!