Székesfehérvár

2013.07.22. 12:11

A Jobbik szerint Fehérváron félniük kell a járókelőknek

A járókelőknek ma félniük kell Székesfehérváron: ezt jelentette ki hétfőn a sajtó előtt Mező Balázs, a Jobbik városi és Árgyelán János, megyei elnöke.

Tihanyi Tamás

A politikusok egy videofelvételt mutattak véleményük alátámasztására, amely július 16-án a Kelemen Béla utcában készült, és amelyen verekedő, garázda személyek láthatóak. Mező Balázs kijelentette, állampolgári bejelentések tucatjaiból tudják, hogy a jelenség általános, szinte naponta ismétlődő, a járókelőknek félniük kell fényes nappal a nyílt utcán, a rendőrség mégsem tesz semmit. A jobbikos vezetők úgy gondolják, igen komoly igény van arra, hogy a közbiztonság valóban a „köz” biztonsága legyen Székesfehérváron.  Ezért addig folytatják az ilyen témájú sajtótájékoztatóikat, amíg eredményt nem érnek el, amíg az illetékesek cselekednek végre. A Jobbik tapasztalatból úgy gondolja, hogy a nyilvánosság megfelelő eszköz a kezükben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!