Székesfehérvár

2009.05.11. 11:50

Autószalon a belvárosban (x)

FMH - Idén május 23-24-én rendezi meg a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara márkakereskedői tagozata hagyományos belvárosi autókiállítását. Az Autószalon nevű rendezvényen a járművek mellett kerékpáros ügyességi verseny és kommandós bemutató várja az érdeklődőket.

feol.hu

A márkakereskedők idén is a Fő utcán, a második világháború áldozatainak emlékművétől, az úgynevezett Harang „szobortól” a Virágóráig állítják ki autóikat. Az autóipart sújtó válság miatt a kereskedők a korábbinál kevesebb járművel vonulnak fel, s inkább arra törekszenek, hogy a finanszírozókkal karöltve mindent megtegyenek azért, hogy korrekt tájékoztatást adjanak az érdeklődőknek, válaszoljanak kérdéseikre, illetve segítsék az ebben a helyzetben meghozható legjobb döntéseket. E célt szolgálják az autószalon idején szervezett balesetvédelmi- és balesetmegelőzési programok is - mondta Szuna József, a márkakereskedői tagozat vezetője.
A kereskedők szerint ma a legjobb döntés: autót venni az Áfa-emelés előtt!

Fizetett hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!