Sportvilág

2011.12.07. 14:58

Rutinszerzés a bécsi gálán

Székesfehérvár - A székesfehérvári Professional Kempo Fighters (PKF) Team három versenyzője lépett szorítók közé a Bécsben rendezett profi harcművészeti gálán.

Matók János

Polgár Tamás mérkőzése nyitotta a fehérvári érdekeltségű párharcok sorát az osztrák fővárosban rendezett profi küzdősport gálán. A PKF Team kempósa az orosz Timur Gagaev ellen meccselt a 66 kg-os súlycsoportban, és egy karfeszítés után kopogtatásos vereséget szenvedett. Soós Ádám a szerb Darko Banovics ellen szállt harcba a 66 kg-os súlycsoportban, de Polgárhoz hasonlóan ő is már az első menetben a mérkőzés feladására kényszerült: a helyi sportoló hátsó fojtással nyert Soós ellen.  A gála egyik főmeccsét a profi kempo magyar bajnok Szűcs Gergő vívta egy rendkívül rutinos portugál brazil jiu-jitsu harcossal szemben: Fernando Paulon magabiztosan bunyózva karfeszítéssel győzte le Szűcsöt az első menetben.  Szűcs sajnos  kézsérülést szenvedett,   így lemondani kényszerült a  szombaton, Pécsett rendezendő K-1-es részvételt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!