Sportvilág

2009.03.11. 03:29

Luxi kibabrált a pálhalmiakkal

<b>Székesfehérvár</b> - Túl vagyunk a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság nyitófordulóján. Minden mérkőzést lejátszottak, s bizony született néhány meglepő eredmény.

Parall Bálint

- Teljesen megérdemelten nyert az Alba, hiszen velünk ellentétben, mindent megtett a győzelemért. Egy ilyen találkozón, ahol akár az első helyre is ugorhat a csapat, ennél sokkal jobban kell akarni a győzelmet. Tompák voltunk, nem is értem, mi történt a srácokkal, mert az edzőmérkőzéseken nem ezt láttam. Pont azokban az emberekben csalódtam, akiktől többet vártam - mondta elkeseredetten Erdész Ferenc, a Bicskei TC edzője a találkozó után.

A Kápolnásnyék meglepően simán győzött Kislángon, igaz tavaly is így kezdődött, aztán egy nyolc mérkőzéses veretlenségi széria kö-vetkezett a Bekő-tanítványok számára. Igaz, most a kislángiaknál Balogh és Tárkányi is súlyos sérülést szenvedett. A Sárszentmihály nyögvenyelős győzelmet aratott szombaton a Polgárdi ellen, Vajda 12. percben szerzett góljára nem érkezett válasz.

A Sárszentmiklós, a Sárosd és az újjászerveződött Martonvásár hozta a kötelezőt, bár a tudósításokból kiderül, jelentősen akadozott a gépezet. Főként Sárszentmiklóson szólt az elpuskázott lehetőségekről a Szabadegyháza elleni találkozó, Berényi Balázs egymaga négy ziccert hibázott, igaz, e mellett egyszer bevette Horváth kapuját. Abán is a kimaradt helyzetek domináltak, ebben Kuczi, illetve Katona vitték a prímet.

Csalódhattak a pálhalmi szurkolók, hiszen a több dunaújvárosi futballistával is megerősített csapat nem tudta bevenni Lukács László kapuját Bakonycsernyén. A rutinos hálóőrnek már nem ez az első mérkőzése, amikor szinte extázisban véd, tavaly hasonló bravúrt vitt véghez a Bicske elleni nyitófordulóban, sőt a tavaszi visszavágón is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!