Tovább szárnyalnak

2019.04.08. 22:22

Tatán bizonyítottak a Loki röplabdásai

A női röplabda NB II Nyugati csoportjának rájátszásában a MÁV Előre SC folytatta az egész évben mutatott remek sorozatát. Ezúttal az alapszakasz 8. helyén záró ÉDRA-Tatai AC otthonában győztek.

Káldor András

Bukott szett nélkül győztek a fehérváriak Fotó: egyesület

ÉDRA-Tatai AC– MÁV Előre SC 0-3 (-14, -16, -13)

Tata, 50 néző. Vezette: Barabás Barnabás, Barabás Béla

ÉDRA-Tatai AC: Sinai, Zhorela, Kocsis J. (liberó), Horváth D., Borbély, Török, Udvardi, Perényi, Dallos, Bátori. Vezetőedző: Szabó Gergely.

MÁV Előre SC: Virág, Budai, Busa, Berkó V., Szelle, Sziládi, Kovács E. (liberó), Sötét, Nagy A., Petri, Berkó L., Szabó L., Orosz. Vezetőedző: Fésüs Irén.

Bukott szett nélkül győztek a fehérváriak
Fotó: egyesület

A találkozón nem volt különösebb izgulni valójuk Fésüs Irén tanítványainak, az előző meccsekhez hasonlóan érett, okos játékot produkáltak, és magabiztosan szerezték meg a győzelmet. Huszonegy mérkőzés óta veretlenek, előnyük tizenhét pont a tabellán mögöttük álló VESC előtt. A két mérkőzéssel a vége előtt listavezető kék-fehérek legközelebb szombaton 13 órakor a jelenleg ötödik helyen tanyázó Röpisuli SE-Ajka csapata ellen lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában