Új csapat Újvárosban

2019.06.28. 23:06

Heten távoztak Lőrincz Emil gárdájából

Elkezdték a munkát az új idényre az NB III Közép csoportjában szereplő DPASE focistái is.

Nagy Péter

Volt mit kiizzadniuk a dunaújvárosi labdarúgóknak Fotó: Laczkó I.

Viszonylag hamar, a 2018/19-es bajnoki évad zárófordulója után mindössze három héttel vágott bele a nyári felkészülésbe a harmadosztályú Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Lőrincz Emil vezetőedző öröme azonban nem lehet határtalan, ugyanis a mögöttünk hagyott pontvadászatot a negyedik helyen befejező együttesből heten döntöttek úgy, hogy máshol folytatják pályafutásukat. Elbúcsúzott Vaszócsik Viktor, Tóth Tibor, Vajda Brendon, Mundi Roland, Sándor Tamás, Csala Dávid és Kiss Patrik, míg az eddigi csapatkapitány, Farkas Viktor asszisztensként segíti a mester munkáját. Érkezői oldalon egyelőre a csatár Busa Bencéről (Makó), illetve a kapus Orczy Kristófról (SZAC Budapest) tudunk beszámolni.

Volt mit kiizzadniuk a dunaújvárosi labdarúgóknak Fotó: Laczkó I.

Az alapozás monotonitását a tervek szerint hat előkészületi találkozóval színesítik az újvárosiak, akiknek sikerült elég neves ellenfeleket otthonukba csábítani. Július 3-án, szerdán a Budaörs, 6-án a Siófok, 10-én a Tiszakécske, 13-án az ESMTK, 17-én a Dunaharaszti, majd 27-én a Harta látogat Fejér megyébe. A program még változhat, de az biztos, hogy az edzőmeccsek helyszínéül jórészt a pálhalmai Agrospeciál Sporttelep szolgál.

– Nagy örömömre folytathatom a tavaly elkezdett munkát – kezdte Lőrincz. – Sajnos azonban meg kell állapítanom, hogy nagyon kevés olyan játékos van, aki aktívan töltötte a háromhetes szabadságát, ezért óvatosabban kellett elkezdenünk az edzéseket, hiszen nem szeretnénk sérülteket. Jelen pillanatban tizennégyen tréningezünk, mivel a keret még nem alakult ki teljesen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában