Sport

2010.02.07. 17:42

Fehérvár - Salzburg: Hazai győzelem

Székesfehérvár - A már biztos rájátszás-résztvevő Fehérvár 4-0-s vezetés után 5-4-re legyőzte a vendég Salzburgot az osztrák jégkorongliga vasárnapi fordulójában.

feol.hu

A második harmad elején folytatódott a nagyszerű játék, ekkor tették fel többen a kérdés maguknak és egymásnak, vajon mi történik ezekkel a fiúkkal, ha elhagyják a Fehérvár-táblát...? A 23. percben kiváló kontra végén Nagy passzát Sofron váltotta gólra, ez volt a negyedik, 4-0. Hatalmas helyzetek tömkelege adódott a hazaiak előtt, Mihály kapuvasat ütött, utána pedig egy büntetőt lőtt a kapusba, kiüthette volna ellenfelét a Sapa. Ehelyett emberhátrányok sora következett, egy percig kettővel kevesebben bekkelt a Fehérvár sikeresen. A 39. percben Vas M. volt a büntetett és Siklenka távolról betalált, 4-1. Ezzel együtt nem volt benne a meccsben, hogy felálljon a Salzburg, még akkor sem, ha egyes helyzeteket túlbonyolított a házigazda.

Sapa Fehérvár AV19 - Salzburg (osztrák) 5-4 (3-0, 1-1, 1-3)
Gólszerzők: Vas J. 2, Ladányi, Kovács, Sofron ill. Siklenka, Wilson 3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!