Erre lehet építkezni

2019.03.07. 21:21

Emelt fővel búcsúzott a fehérvári brigád

Negyedik meccsét is elveszítette a Titánok együttese az UTE ellen, így utóbbi jutott a jégkorong Erste Liga elődöntőjébe. Kiss Dávid a kiesés ellenére büszke fiaira.

Nagy Péter

A csalódott, de büszke edző

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A bajnokság kezdete előtt kevesen gondolták volna, hogy a liga „csikócsapata”, a Fehérvári Titánok pofozógép helyett a pontvadászat üde színfoltja lesz. A még szinte játékoskorú Kiss Dávid edzette társaság aztán rácáfolt a kétkedőkre, hiszen a középszakasz alsóházát magabiztosan nyerve jutott be a legjobb nyolc közé, ahol a szapporói csodában tevékeny részt vállaló Benk Andrással fémjelzett UTE várta őket.

Az egyik fél négy győzelméig tartó párharcot végül a nagyobb rutinnal rendelkező újpestiek nyerték 4-0-ra, pedig a kis Volán többször is megcibálta az oroszlán bajszát.

A csalódott, de büszke edző
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A székesfehérváriak fiatal trénere csalódottan, de reálisan értékelt a negyeddöntőt lezáró szerdai találkozó után.

– Megfelelően álltunk hozzá az utolsó mérkőzéshez, ami számunkra élet-halál kérdése volt. Sajnos az öltözőben maradtunk a második harmadban, így az egygólos előnyünkből egygólos hátrány lett. Az utolsó játékrészben visszajöttünk a meccsbe, ezért dicséret illeti a srácokat. Összességében büszke vagyok rájuk. Az idei szezon egy nagyon jó tanulóév volt számunkra, amelyre bátran építkezhetünk a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában