Sport

2017.05.30. 20:20

Dvéri Maja győzelme Tatán

TATA - Immár 21. alkalommal rendezték J. & S. Speed Kupa kyokushin karate versenyt, amelyen indultak az Alba Regia sportolói is.

Horog László

A versenyen a magyar versenyzőkön kívül horvát és szlovák versenyzők is szerepeltek. A közel 450 fős mezőnyben a teljes utánpótláskorosztály indult, valamint a felnőtt C kategóriában küzdelemben és formagyakorlatban mérték össze tudásukat. Az Alba Regia SC versenyzői ezúttal is megtették a magukét:

Kovács Ferenc edző tanítványai jól szerepeltek Fotó: a szerző

Junior korosztályban Édes Eszter küzdelemben és formagyakorlatban 3. helyezést ért el. Dvéri Maja ifjúsági korosztályban, formagyakorlatban remekelt, az 1. helyen végzett. Édes Virág ugyanitt a 2. fordulóba jutva a 7. helyen végzett. Fehérvári Ádám ifjúsági korosztályban, formagyakorlatban 2. helyezést ért el. Ugyanebben a mezőnyben Hekkel Zsolt egy helyezéssel maradt le a döntőről, végül az 5. pozícióban zárt. Serdülő korcsoportban zászlós - kieséses rendszerű - formagyakorlatban Schlauszki Ádám az 5-8. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!