NB III

2019.08.24. 16:00

Csak hőgutát ne kapjanak!

„Meleg” fordulóra van kilátás az NB III-as labdarúgó-bajnokságban, és nemcsak a hőmérséklet miatt…

Krebsz András

Az iváncsai Aradi Csaba a Kelen ellen triplázott Fotó: Varga Luca

KÖZÉP csoport

Vasárnap, 17.00 óra

KTE Hufbau (6.)–Iváncsa KSE (5.)

A Kelen együttesét megszóró (4-0) iváncsaiak a kecskeméti találkozóra próbálják átmenteni formájukat, az előző körben belső védő létére mesterhármast jegyző Aradi Csabára ezúttal a KTE kapusának kell külön figyelmet szentelnie.

Szekszárdi UFC (11.)–Dunaújváros (9.)

Az egyaránt egy győzelemmel és két vereséggel rendelkező csapatok feszülnek egymásnak Tolna megye székhelyén, a legutóbb 2-0-as előnyből veszítő újvárosiaknak jobban kell koncentrálniuk a hajrában.

Az iváncsai Aradi Csaba a Kelen ellen triplázott
Fotó: Varga Luca

NYUGATI csoport

Vasárnap, 11.00 óra

Puskás Akadémia FC II (15.)–Credobus Mosonmagyaróvár (4.)

A gyengén rajtoló felcsútiak mindössze egy pontot szereztek a nyáron. Szélesi Zoltánéknak az előző fordulóban a Komáromot kiütő (5-1) óváriak ellen sem lesz könnyű dolguk.

Mol Fehérvár FC II (6.)–Érdi VSE (1.)

Az eddigi három találkozójukon veretlen piros-kékek a 11-1-es gólkülönbséggel érkező listavezetőt fogadják Sóstón. A Tímár-legénység az előző szezonban a tavalyi ezüstérmessel szemben kétszer is szoros csatában maradt alul.

Vasárnap, 17.00 óra

Bicskei TC (7.)–FC Nagykanizsa (5.)

Az újonc bicskeiek múlt héten egy hajrában bekapott góllal ugyan alulmaradtak a III. kerületi TVE otthonában (3-2), ám a sárga-kékek hazai közönség előtt minden bizonnyal győzelemre játszanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában