labdarúgás

2019.08.31. 10:00

Be kell gyújtani a rakétákat

A labdarúgó NB III 5. fordulójában az öt megyei együttesből négy a második győzelemért száll majd harcba e hétvégén.

Dévai Nándor Csaba

Aradi Csaba (zöld) két meccsen négy gólt szerzett Fotó: Varga L.

Nyugati csoport

BKV Előre (15.)–Puskás Akadémia FC II (11.)

Az Új Hidegkúti Nándor Stadion árnyékában meghúzódó, legendás BKV-pályán, a győzelem nélkül álló Előre ellen tehet egy nagy lépést a felzárkózás felé a Puskás Akadémia FC második számú csapata, amely egy döntetlen és két vereséget követően a legutóbbi fordulóban szerezte meg első idei győzelmét – kérdés, tudják-e folytatni a megkezdett sorozatot.

Sárvár FC (14.)–Mol Fehérvár FC II (8.)

A BKV-hoz hasonlóan a sárvári alakulat első sikere is várat még magára, úgyhogy a „kis Vidinek” nincs más dolga, mint ezt a várakozási időt kissé elnyújtani.

Credobus Mosonmagyaróvár (6.)–Bicskei TC 10.)

Nem lesz könnyű dolga az újonc Bicskének, hiszen a PAFC II elleni vereséget követően egy feltüzelt Mosonmagyaróvárra lehet majd számítani a nyugat-magyarországi régióban.

Aradi Csaba (zöld) két meccsen négy gólt szerzett
Fotó: Varga L.

Közép csoport

Iváncsa KSE (4.)–Szentlőrinc SE (3.)

Domján Attiláék személyében a legjobb mérleggel álló megyei együttest tisztelhetjük, amely hazai pályán gyűjtheti be negyedik diadalát – utóbbi már elég is lehet egy dobogós hely megszerzéséhez.

Dunaújváros (13.)–HR-Rent Kozármisleny (9.)

Nem a terveknek megfelelően alakult a bajnokság Újvárosban, és bár messze még a vége, Lőrincz Emil legénysége számára lélektanilag is fontos lenne mielőbb elkerülni a kieső zóna közeléből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában