DPASE

2020.02.18. 22:21

Az esélytelenek nyugalmával

Háromgólos hátrányból szeretne felállni a labdarúgó NB III-ban szereplő DPASE gárdája, a másodosztályban listavezető MTK csapatát látja vendégül.

Korondy Tamás

Szepessy Róbert (pirosban) góljaira szükség lehet F.: Szabó M/MW

Fotó: Szabó Miklós

Lőrincz Emil tanítványai számára megugorhatatlan feladatnak tűnhet a kupában való továbbmenetelés.

Noha érkeztek új erők a piros-fehérekhez: legutóbb két 19 éves fiatal, Barta Barnabás és az egykor még újvárosi Novák Zsombor is érkezett – előbbi jobb és bal oldali védőposztra, utóbbi pedig a támadószekciót fogja erősíteni.

Szepessy Róbert (pirosban) góljaira
szükség lehet F.: Szabó M/MW

Az Új Hidegkúti Nándor Stadionban rendezett odavágón érvényesítette a papírformát az NB II. éllovasa. Akkor Bognár István szerzett vezetést a fővárosiaknak, majd Bíró Bence Balázs duplázott, s végül sima 3–0-s győzelemmel lépték le az újvárosiakat. Továbbnehezíti a DPASE dolgát, hogy az MTK Budapest még veretlen a Magyar Kupa küzdelmeiben, s bár hiába sikerült jól az újvárosiak felkészülési időszaka (1-0 győzelem a III. ker. TVE ellen; 1-1-es döntetlen a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdővel szemben, kiütéses, 5-0-s siker a Kiskőrös ellen) a két együttes nem képvisel egy játékerőt, így jóformán csak a hazai pálya előnyében bízhatnak Szepessyék 18 órakor a Dunaújvárosi Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában