darts

2019.12.29. 21:51

A legjobb négy

A vasárnap délutáni és az esti programban is két-két mérkőzést játszottak a 2020-as dartsvilágbajnokság negyeddöntős napján.

Korondy Tamás

A legjobb nyolc mezőnyébe három hazai versenyző is eljutott (Luke Humphries, Glen Durrant, Nathan Aspinall), mellettük a regnáló világbajnok és világelső holland Michael van Gerwen, a litván Labanauskas, a skót Peter Wright, a walesi Gerwyn Price és a belga Van Den Bergh volt még ott.

A délutánt a tavalyi elődöntős Nathan Aspinall kezdte, s elég volt mindössze 95.31-es átlag is ahhoz, hogy 5-3 arányban legyőzze a kétszeres U23 világbajnok belga Van Den Berghet. Őket a nagy rutinnal rendelkező Peter Wright követte, ám itt hatalmas különbség volt az előző párharchoz képest – a világbajnokság talán legmagasabb színvonalú találkozóján a legutóbbi utánpótlás világbajnok Luke Humphriest búcsúztatva szintén 5-3 arányban, s nem mellesleg 105.86-os (!) körátlagot dobott mindehhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában