Sport

2017.08.03. 20:14

Visszavonult Kőszegi Gabriella

GÁRDONY Pályafutása legjobb eredményét elérve int búcsút az aktív játéknak a Gárdony-Pázmánd NKSE női kézilabdacsapatának egyik meghatározó játékosa, Kőszegi Gabriella.

Ferencz Balázs

A Gárdony női alakulata története legkiemelkedőbb eredményét érte a 2016-17-es NB I/B-s bajnokságban. Újonc létére a hatodik helyen végzett a tóparti csapat úgy, hogy sokáig versenyben voltak a dobogóért is. Ennek az együttesnek volt meghatározó tagja Kőszegi Gabriella, aki a pázmándi női kézilabdasport egyik ikonja. Itt nevelkedett, ebben a csapatban kézilabdázott a különböző osztályokban, a megyei pontvadászatban, az NB II-ben és az NB I/B-ben is.

A 29 éves sportoló hozzáállása, alázata, kitartása példaértékű.A Gárdony-Pázmánd NKSE együttese ma 18.30 órakor a Pénzügyőr csapatát fogadja felkészülési mérkőzésen. Az NB I/B-s bajnokságban szeptember 10-én rajtolnak Pánczél Barabás lányai, a 18 órakor kezdődő nyitányon a VKLSE Győr lesz a tópartiak vendége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!