Sport

2017.06.29. 20:10

Két próbázó a nyári ligában

James Farr a francia Elan Chalonban folytatja, a többi légiós kapcsán még sok a kérdőjel a kék-fehéreknél.

Horváth László

A bajnok és kupagyőztes albások tavalyi légiósai kapcsán egyelőre az biztos, hogy James Farr a galloknál pattogtat tovább. A franciák - jól teljesített ellenük a nemzetközi kupában - már szezon közben is ki akarták vásárolni a szerződéséből, de a koronázó városiak nem adták. Most, hogy lejárt az amerikai kosaras szerződése, gond nélkül szerződtethette az Elan Chalon-sur-Saone. A kanadai bedobó, Justin Edwards és az amerikai Winston Shepard az NBA nyári ligájában lép pályára, mindketten szeretnék eladni magukat a világ leg-erősebb bajnokságában. Ilyen információk az irányítóról, Brandon Taylorról nincsenek, a pöttöm sportolóval kimondottan elégedettek voltak a fehérváriak a szezon során.

- A következő szezonban pályára lépő külföldiek kapcsán minden képlékeny, ami érthető is, a szezon nemrég ért véget. Ami fontos, a magyar mag kialakult, Lóránt, Markovic, Tóth hosszabbított, Filipovics visszatért a szegedi kölcsönből, a paksi irányítót, Kovács Ákost leigazoltuk. Keller Ákos és öccse, Iván is nálunk lép pályára a következő szezonban - közölte Simon Balázs, a sportigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!