Sport

2017.06.02. 17:04

A 22. győzelemért - A Puskás AFC Tatabányán zárja a szezont

FELCSÚT - A Merkantil Bank Liga NB II 38. fordulójában a Budaörsi SC ellen játssza utolsó idei mérkőzését a Puskás Akadémia FC.

Káldor András

Vasárnap 18 órakor a budaörsiek ideiglenes, tatabányai otthonában, utolsó alkalommal lép pályára másodosztályú csapatként a Puskás Akadémia FC együttese. Pintér Attila vezetőedző tanítványai már idejekorán, két héttel ezelőtt Cegléden eldöntötték a bajnoki cím sorsát, így számukra, valamint vendéglátóik számára sem bír téttel az összecsapás, ám a PAFC a 22. győzelmére hajthat.

A Budaörs ugyanis már korábban kiharcolta a bennmaradást, és a 14. helyen várja a találkozót. A két csapat az őszi szezonban, a Pancho Arénában gólokban gazdag mérkőzést játszott, amelyen a PAFC 4-2-re győzött. Pekár László, Sándor György, valamint Lencse László két góljával az 54. percben már 4-0-ra vezetett az akkor még Vincze István által irányított felcsúti csapat, és az utolsó fél órában Sajbán Máté és Kinyik Ákos találatai módosítottak az eredményen.

Emlékeztetőül a legutóbbi fordulóban a Puskás AFC hazai pályán kapott ki a feljutásért küzdő Balmazújvárostól, míg a Budaörs Szolnokon játszott 1-1-et.

- Nagyon masszív, és agresszív csapat a Budaörs, akik általában a kontrákra építenek, és így tettek korábban is, amikor még egy ideig náluk játszottam. Tét nélküli, de nehéz mérkőzést várok, - mondta Hegedűs János a Puskás középpályása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!