Sport

2017.02.27. 15:45

Videoton FC II: hátrányból fordítottak

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának, Nyugati–csoport mérkőzésén a Videoton második csapata vasárnap begyűjtötte első tavaszi pontjait.

Krebsz András

Videoton FC II–Csornai SE 2-1 (1-1)

Sóstói Stadion, 150 néző, vezette: Bana Gergely.

Videoton II: Horváth T. – Baksa, Varga B., Fejes, Schiller – Réti, Lénárt – Bévárdi, Géresi (Kondor, 46.), Pápai (Solomun, 68.) – Hadzic (Véninger, 59.). Vezetőedző: Dvéri Zsolt.

 

A tavaszi rajton a III. Kerület ellen elbukó fehérváriak kezdőjében a Horváth Tamás, Fejes András, Bévárdi Zsombor trión kívül a Ferencváros elleni NB I-es bajnoki hajrájára beszálló Géresi Krisztián is helyet kapott. A találkozó elején a télen érkezett Elvir Hadzic kis híján megszerezte első fehérvári találatát, de kecsegtető helyzetben nem talált kaput a bosnyák csatár. A 11. minutumban Füredi Ádám sorfalon megpattant szabadrúgása került Horváth kapujába, 0-1! Nem kellett sokáig várni az egyenlítésre, a Fejes ellen elkövetett szabálytalanság után Géresi magabiztosan értékesítette a megítélt büntetőt, 1-1!

A folytatásban jobbára a hazaiak akarata érvényesült, ám az 56. percben csak Horváth bravúrja mentette meg a piros-kékeket a második vendég találattól. A döntés a végjátékra maradt, az utolsó tíz percre kanyarodva Bévárdi remek indítása után a csereként pályára lépő Kondor Kristóf a tizenhatoson belülről mattolta Sánta Andrást, 2-1!

Vasárnap a sereghajtó Komárom gárdája vizitál Sóstón, egy újabb győzelemmel Dvéri Zsolt együttese tovább kapaszkodhat a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!