Sport

2016.12.07. 13:07

Parkettre lépnek a szeniorok

Nagykanizsa – Szombaton a szeniorok lépnek pályára a Zsigmondy tornacsarnokban, ezúttal 16 gárda vesz részt az öregfiúk labdarúgó kupáján.

Pásztor András

A hétvégén immár negyedik alkalommal rendezik meg az öregfiúk számára kiírt labdarúgó kupát. A szervezők az idén több változtatást is eszközöltek, csupán a helyszín, a Zsigmondy-csarnok maradt a régi.

– Már tavaly is komoly túljelentkezés volt a 12 csapatos kupára, ezért az idén 16 csapatosra növeltük a részvételi arányt, ami némileg a lebonyolítást is megváltoztatta – árulta el Lőrincz László, szervező, aki hozzátette: a csapatokat négy darab négyes csoportba sorsolták, ahonnét az első kettő jut tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Lőrinc László hangsúlyozta: a kupára javarészt a kanizsai kispályás bajnokságban szereplő szenior korú csapatok jelentkeztek, de érkeznek  Rédicsről, Véséről, és Balatonkeresztúrról is.

– Az első  mérkőzés reggel 7.45 órakor kezdődik, majd a csoportmérkőzések után várhatóan 18 óra környékén kerül sor a negyeddöntőkre, az elődöntőkre és a döntőre – említette Lőrincz László, aki szerint idén is jó hangulatú focigála vár az érdeklődőkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!