Sport

2016.11.29. 12:52

Rövid paddal utazott a Gárdony Szombathelyre

Szombathely - 11. mérkőzését is letudta a női kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában a Gárdony-Pázmánd NKSE.

Ferencz Balázs

Szombathelyi KKA-Gárdony-Pázmánd NKSE 28-22 (15-12)

Szombathely, 300 néző.

V.: Kovács T., Mándli.

Szombathely: Szovák, Futaki, Tömő (kapusok), Csépke, Pukler 7, Szecsődi, Győrffy, Mayer M. 9, Magó, Mórocz, Jámbor 1, Cser, Szendrei 5, Gaglhoffer 2, Pödör, Virág 4. Vezetőedző: Bölöni Roland.

Gárdony: Fekete D., Szendrei (kapusok), Németh N. 6, Szabó A. 1, Jaksics, Gyebrovszki 7, Urfi 1, Flesser, Dublinszki 4, Kuhinkó 2, Czakó, Gránitz 1. Vezetőedző: Pánczél Barabás.

Hiába készült a bravúrra a Gárdony-Pázmánd NKSE, nem tudta kétvállra fektetni az élmezőnyben vitézkedő szombathelyi Akadémiát. A hazaiak többször megléptek 4-5 góllal,de a betegségek és munkahelyi elfoglaltságok miatt szűk kerettel kiálló gárdonyiaknak sikerült egyenlítenünk. A vezetést azonban egyszer sem tudták átvenni a tóparti lányok. A lövőikre rendre kiléptek a szombathelyiek, így átlövésekből nem igazán tudott érvényesülni a Pánczél Barabás dirigálta Fejér megyeiek, akik a találkozó végére el is fáradtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!