Sport

2016.11.21. 17:40

Döntött a Vidi-nevelés

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a piros-kékek nem bírtak a sereghajtóval.

Krebsz András

VLS Veszprém-Videoton FC II 1-0 (0-0).

Veszprém, 100 néző, Vezette: Lapath Dávid.

Videoton II: Gyánó - Baksa, Kónya, Varga B., Schiller - Réti - Kovács I. (Pápai, 73.), Lénárt, Kovács S., Solomun (Véninger, 62.) - Sejben. Vezetőedző: Disztl László

Az éllovastól elszenvedett vereséget követően Disztl László tanítványai az eddig még győzelem nélkül álló Veszprém otthonába látogattak vasárnap. Hazai oldalon számos, korábban a Vidi II csapatát erősítő játékos bukkant fel: Dobsa, Kókány, Büki és Bognár a kezdőben, míg Gulyás és Zelizi a kispadon kaptak helyet. Az első játékrészben a Sejbennel és Kovács Istvánnal megerősített fehérváriak a masszív bakonyi védekezésnek köszönhetően csak távoli kísérletekig jutottak el.

A fehér mezes fehérváriak nem bírtak a lelkes hazaiakkal Fotó: Veszprémi Napló

A folytatás az ex-fehérvári Bognár Bencéről szólt. A 71. percben egy mesterien elvégzett pontrúgásánál a felső léc még megmentette a góltól a vendégeket, ám nem sokkal a lefújás előtt a két éve még a Videoton U21-es alakulatával bajnoki címet ünneplő játékos eldöntötte a találkozót, 1-0.

- Hiába irányítottunk a mérkőzés jelentős részében, a mezőnyfölényünket nem tudtuk gólra váltani, ami a végén megbosszulta magát - mondta Disztl László, a hármas sípszót követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!