Sport

2016.10.04. 18:25

Idegenben nem megy

Balatonboglár - Továbbra is nyeretlen idegenben a Gárdony-Pázmánd NKSE NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Ferencz Balázs

NeKA-Gárdony-Pázmánd NKSE 30-26 (13-13)

Gárdony-Pázmánd NKSE: SZENDREI R., Fekete D. (kapusok) - NÉMETH N. 4., Kuhinkó V. 2, Kőszegi G., URFI D. 9, Flesser D. 3, Szabó A. 1, Dublinszki D. 2, Jaksics R., Zs. Nagy D., Gyebrovszki Z. 4, SELENKA SZ. 1, Czakó K., Hamuth L. Vezetőedző: Németh Helga.

Dublinszki Dóra (b) két gólt dobott a NeKA elleni mérkőzésen
Fotó: Koppán Viktor

Az NB I/B-s pontvadászat 4. fordulójában Balatonbogláron, a Nemzeti Kézilabda Akadémia otthonában vendégeskedtek a gárdonyiak. A hazai fiatalok egy 3-0-s villámrajttal indultak, a Fejér megyeiek alaposan belealudtak a meccsbe, csak a 6. percben találtak először a kapuba. Egészen a 21. percig vezetett a NeKA, majd az elszántan kézilabdázó vendégek a 27. minutumban már kétgólos előnyre tettek szert. A NeKA azonban a szünetre ledolgozta hátrányát (13-13) .

Fordulás után ismét beragadtak Németh Helga lányai, a vendéglátók elhúztak hárommal, s a találkozó végéig már nem is engedték közel a gárdonyi hölgyeket. Az újonc Gárdony-Pázmánd második idegenbeli vereségét szenvedte el, így két győzelemmel és két fiaskóval a 10. helyen áll a Nyugati csoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!