Sport

2015.07.22. 14:22

Orbán Attila is aláírt - A Fehérvár AV19 fontos játékost tartott meg

Székesfehérvár - Az előző szezonban a védelem egyik legstabilabb szereplőjévé lépett elő a Fehérvár AV19 jégkorong-csapatában Orbán Attila, aki szerdán hosszabbított az egyesülettel.

Bobory Balázs

A még mindig csak 25 esztendős Orbán Attila 2010-ben szerződött Fehérvárra. A legutóbbi szezonja kiválóan sikerült, egyetlen mérkőzést sem mulasztott az alapszakaszban, majd a rájátszásban, előbbiben 54 összecsapáson 19, utóbbiban 6-on 2 pontot szorgoskodott össze. A kőkemény bekk természetesen meghatározó alakja volt a magyar válogatottnak, amely második helyen zárt a krakkói Divízió I/A-s világbajnokságon, és feljutott az elitbe.

Orbán Attila továbbra is a Volán szerelésében lép jégre Fotó: Molnár Artúr

Nem csoda, hogy Orbánnak több lehetősége is volt a nyáron, természetesen a Fehérvár is ajánlatot tett neki. Úgy tűnik, sikerült meggyőző jövőképet felfesteni előtte, hiszen az egyik közönségkedvenc két évvel meghosszabbította szerződését.

- A menedzsment által ismertetett tervek nagyon tetszettek, idén és jövőre is az a cél, hogy túlszárnyaljuk az eddigi teljesítményt. Nagyon jók az új igazolások, a csapat is erősebb lesz az előzőnél. Úgy érzem, hogy itt vagyok jó helyen, Fehérvár tudja a legtöbbet adni nekem - nyilatkozta Orbán Attila a szerződés aláírását követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!