Sport

2013.02.27. 21:07

Elkezdődött az idei ARAK AKTÍV program

Hetedik alkalommal kezdődött el az ARAK AKTÍV versenysorozat, hogy bejárja Székesfehérvár általános iskoláit. Idén tavasszal is 8 állomása lesz az iskolai fordulóknak.

Matók János

Elsőként az István Király Általános Iskola volt a helyszín, a tét - mint a többi iskolai fordulóban is - a városi  döntőbe jutás volt. A valóban aktív gyerekek magabiztosan vették az akadályokat. Nem csoda, hiszen a hétvégén   19. bajnoki aranyérmét szerző Babos Rita látta el őket jó tanácsokkal.

Az István király iskolában valóban aktívak voltak a gyerekek (Fotó: Tölgyesi Előd)

A harmadik és a negyedik évfolyamosok versenyével indult a reggel. A negyedik évfolyamon szoros csatában a 4b Párducok nyertek a 4a   Gepárdok  előtt. A harmadikasok közül a 3b Villám gyorsak csapata  magabiztosan gyűrte le az A osztályt. Kiváló eredményeikkel néhol még a   mellettük külön csatát vívó idősebbeket is megelőzve,  esélyeként készülhetnek a városi döntőre. Utánuk a kisebbek következtek.

Az elsősök először vesznek részt az ARAK versenysorozatán, a kezdés a B-seknek sikerült jobban. A második   évfolyamban viszont egyetlen ponttal tudta csak megelőzni a Főnix  (2b) a Tigriseket.  Ötödik évfolyamon az A, hatodikon a B osztály nyert 9-6 arányban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!