Sport

2010.09.15. 02:29

Hétközi forduló az NB-ben

Székesfehérvár - Szerdán tovább folytatódik az NB I-es kézilabda-bajnokság. A nőknél az újvárosiak otthon, amíg a fehérváriak, valamint a Dunaferr férficsapata is idegenben játszik.

Matók János

 

A női mérkőzések szintén 18 órakor kezdődnek, a Dunaújvárosi NKK SE az újonc Újbudát fogadja, amíg az Alcoa FKC RightPhone a szintén újonc, de az NB I-ben korábban már vitézkedő Szekszárd otthonában játszik.

- Minden tekintetben egyértelműen a győzelem a célunk, hiszen nekünk a bajnokságban valamennyi pontra szükségünk van. De betegségek és sérülések hátráltatták a munkánkat, így csak a mérkőzés előtt dől majd el, hogy kik játszanak - mondta Kiss Szilárd, a dunaújvárosi női csapata mesteredzője.

 

- Újonc, de NB I-es múlttal rendelkezik a Szekszárd csapata. De abból, hogy újonc, valamint az eddigi eredményeiből, a vereségeiből sem szabad kiindulni. Nem számíthatunk könnyű összecsapásra, hiszen a hazaiaknak nincs vesztenivalójuk, s ha elkapják a fonalat, akkor nyilván nekünk esnek. Akkor követnénk el a legnagyobb hibát, ha lebecsülnénk őket. A találkozón nekünk kell dominálnunk, a védekezésben és a támadásokban is nagyon fegyelmezett játék kell, de bátrabban és gyorsabban kell kézilabdáznunk, mint ahogy azt tettük a Győr ellen. Ahogy tapasztaltam, a lányokat szerencsére nem viselte meg a bajnoktól elszenvedett vereség - mondta Mihály Attila, az Alcoa FKC vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!