Sport

2010.07.19. 05:28

Nyolc gól a Vidi felkészülési meccsén - Jegyek, buszok a visszavágóra

Felcsút - Szombaton, a délelőtti nagy forróságban a Vidi felkészülési mérkőzésen 5-3-ra győzött az Újpest ellen. Csütörtökön szurkolói autóbuszok indulnak Mariborba.

Matók János

 

Videoton FC: Sebők (Tujvel) - Lázár, Milanovics (Margitics), Vaskó, Hidvégi - Polonkai (Nikolics), Djordjics (Ponczók) - Nagy, Szakály (Szolnoki), Mutumba - Lencse (Vujovics). Vezetőedző: Mezey György.

Újpest: Balajcza - Szokol, Vermes, Takács, Kovács - Mitrovics (Bognár), Egerszegi - Simek, Tisza, Sitku - Rajczi. Vezetőedző: Mészöly Géza.

Pokoli hőség várta a két csapatot, s erre tekintettel a felek megállapodtak, hogy 15 perccel korábban, 9.45-kor elkezdik a mérkőzést. A Vidiben azok léptek pályára, akik a Maribor ellen nem, vagy kevesebb ideig játszottak. A nyáron több távozó játékosa miatt némileg meggyengült Újpestben, helyet kapott a Viditől kölcsönbe adott Sitku Illés is. Az első gólt a 15. percben egy egyéni akció végén Szakály szerezte, 1-0, majd a lefújás előtt, Lencse lövése után a labda az egyik újpestit érintve ért be a kapuba, 2-0.

 

A szünet után hamar nőtt a Vidi előnye: a Nikolics buktatásáért megadott büntetőt Vujovics értékesítette, 3-0. Az 59. percben ismét Vujovics volt a gólszerző, a bal felső sarokba lőtte a labdát, 4-0. Aztán Simek szépített a 74. percben, 4-1, de pár perc múlva Nagy passza után Vujovics elérte a mesterhármasát, 5-1.

Kiengedett egy kissé a Vidi, ezt használta ki a 84. percben Rajczi 10 méterről, 5-2, majd a 87. percben Sitku, aki közelről lőtt a kapuba, 5-3.

A Vidi csütörtökön lép pályára 20.30-kor Mariborban, az EL-selejtező visszavágóján, amelyre a klub 300 darab ingyen belépőt biztosít a szurkolóknak. Ezeket az az első 300 veheti át, aki regisztrált tagja a VidiClubnak, és rendelkezik a 2010-es tavaszi, vagy őszi bérlettel, de a J szektorba szóló diákbérlet erre nem érvényes. A maribori vendégszektorba csak ott lehet euróért belépőt váltani. Az ingyen belépőket kedden és szerdán, a VidiShopban 13 és 17, a Premier jegyirodában 9 és 18, a Sóstói Stadionban 15 és 18 óra között lehet átvenni, a klubkártya és a bérlet felmutatásával. Az ingyenes buszokra a jegy bemutatásával - akinek nincs, az utazási szelvényt vásárolhat - kell regisztrálni kedden és szerdán, de csak a Sóstói Stadionban 15 és 18 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!