Sport

2009.12.04. 03:29

Szuperrangadó az extraligában

Dunaújváros - Ma 17 órakor rendezik meg a Dunaferr sportcsarnokában a Dunaferr SE-Kalo-MÉH-Kecskeméti SE férfiröplabda Extraliga bajnoki mérkőzést, rangadót.

Silye Sándor

Rangot ad a ma esti csata, hiszen az Extraliga tabelláját a házigazda Dunaferr SE legénysége vezeti, míg a második pozíciót a hírös város alakulata foglalja el. Ami biztatást adhat a ma esti csata előtt, Bokorék az első körben Kecskeméten tudtak nyerni 3:0 arányban. A magabiztos siker megalapozta a dunaújvárosiak sikeres szezonját, hiszen a csapat jelenleg veretlen. És ezt a szériát folytatni akarja Ruffing Péter együttese. Ha ma nyer a társulat, abban az esetben megvalósíthaják azt a tervüket, amelynek a szakvezető adott hangot, nevezetesen, hogy veretlenül zárják az alapszakaszt. Márpedig ez keveseknek sikerült eddig a legmagasabb osztályban. A Dunaferr SE jó szerkezetű együttes, jó szellemű játékosokkal - és érvényesíthetik a hazai pálya előnyét. Győzhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!