Sport

2007.06.13. 02:29

Újra Vértesi Futófesztivál

Csákvár (sis) - Június 16-17-én rendezik meg a Vértesi Futófesztivált Csákváron. A fesztivál keretén belül több versenyt bonyolítanak le.

Silye Sándor

E két napon kerül sorra a Csákvár középtávú tájfutóverseny, az Alba Regia normál távú tájfutóverseny, a Gánt-Csákvár Országúti Futóverseny, a Vértesi félmaraton, valamint Alba Regia Kupa. Az első nap lesz a Csákvár középtávú tájfutóverseny, a másodikon az Alba Regia normál távú tájfutóverseny. E viadalokon lesz lehetőség a rangsor és minősítés megszerzésére. A verseny központja Csákvár, Galagonya lovasfarmon lesz, a rendezők az ARAK és Csákvári Torna Club, valamint a Fejér Megyei Tájékozódási Futó Szövetség. A versenyen az MTFSZ tagegyesületeinek rajtengedéllyel rendelkező versenyzői indulhatnak, a nyílt kategóriában pedig bárki. FN 10D, 12C, 14B, 16B, 18B, 20A, 21A B Br C, 35A, 40, 45, 50, 55, 60, 65 és F70 és nyílt kezdő versenyágakban lehet indulni. Nevezni Halla Ernőnél (Székesfehérvár, Pozsonyi út 71.) lehet, jelentkezni mindkét nap 8.30-tól kell a versenyközpontban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!