Rendőrségi

2014.05.25. 09:05

Tolvajokat fogtak - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Székesfehérváron és Dunaújvárosban is tolvajokat fogtak el rendőrök.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei 2014. május 24-én Székesfehérváron, az Aszalvölgyi úton lévő nagyáruház parkolójában igazoltattak egy 36 éves helyi lakost. A rendőrök az intézkedés során a férfinél olyan könyveket találtak, melyekről számlával nem rendelkezett. Az egyenruhások megállapították, hogy az olvasnivalót a férfi az áruház könyvesboltjából fizetés nélkül vitte el. A tolvajt a rendőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene szabálysértési eljárást indítottak.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2014. május 24-én 11 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Dunaújvárosban az Aranyvölgyi úton lévő szupermarketben lopás történt. Egy fiatal egy mobiltelefont akart az üzletből fizetés nélkül kivinni, de a biztonsági őrök tetten érték. A helyszínre érkező járőrök a 17 éves helyi lakost elfogták és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!