Rendőrségi

2014.01.06. 08:16

Lopás és bántalmazások miatt intézkedtek a rendőrök

A dunaújvárosi hajléktalan szálló előtt verekedés tört ki, egy nő orra eltörött.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságon lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás L. Andrea 33 éves és L. Klaudia 24 éves székesfehérvári lakosok ellen, akik 2014. január 5-én délelőtt Székesfehérvár, Váralja soron lévő építési területről különböző vasanyagokat akartak eltulajdonítani, amikor a járőrök bejelentést követően tetten érték őket. A két nővel együtt egy 13 éves kislány is ott volt a bűncselekmény elkövetésekor.  A kislányt a rendőrök hazaszállították, majd édesanyjának átadták, míg a két nőt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Bántalmazásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2014. január 5-én 13 óra 25 perckor. Egy 43 éves hajléktalan nő telefonált, aki elmondta a rendőröknek, hogy Dunaújváros, Téglaégető dűlő egyik családi házának udvarán egy férfi ismerőse egy feszítővassal a lábát megütötte. A sérültet a mentők kórházba szállították. A bántalmazót – J. Tamás 44 éves nagyvenyimi lakost – a rendőrök elfogták, majd előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Szintén súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon egy másik ügyben is. K. Sándor 40 éves hajléktalan lakost gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, miután bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy a férfi 2014. január 5-én délután a dunaújvárosi hajléktalan szálló előtt ököllel kétszer arcon ütött egy 54 éves szintén hajléktalan nőt, akinek ennek során eltörött az orra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!