Rendőrségi

2009.03.25. 03:29

Gázpisztolyt találtak

Megyei körkép - A rendőrség jelentése szerint kedden sok volt a betörés. Pénzt, bankkártyát, dohányárut emeltek el leginkább a betörők, de olyan is volt, aki konyhai eszközöket.

J. Mező Éva

Sokszor halljuk, mégsem fogadjuk meg - ne hagyjunk kocsinkban értékeket. A Holland fasoron parkoló Citroen tulajdonosa sem vette ezt komolyan: ismeretlen elkövető benyomta az áruházi parkolóban autójának ablakát, és iratokat, pénzt, telefont vitt el. Késő délután a Balatoni úton igazoltattak a rendőrök egy férfit, nála engedély nélkül tartott gázpiszolyt találtak. A rendőrök feljelentést tettek ellene. Az enyingi járőrök egy nőt tiltott kéjelgés miatt állított elő a 7-es útról. A Budai úti nagyáruház pénzváltójából is érkezett a rendőrségre jelzés hajnali fél három körül, de az elkövetőt megzavarták, elmenekült. A Palotai úton az egyik üzlet ablakán a rácsot elfűrészelte valaki, az ablakot betörte, dohányárut vitt el mintegy félmillió forint értékben. Éjjel a tordasi kastély ablakát és ajtaját is megrongálták, a kár 30 ezer forint. Lepsényben egy férfi korábban megszerzett kulccsal ment be az egyik házhoz tartozó különálló konyhába. Konyhai eszközöket szedett össze, de a tulajdonos megzavarta. A rendőrök az elkövető szabadbattyáni férfit előállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!