Rendőrségi

2006.07.31. 02:29

Egy súlyos baleset szemtanúit keresik

Martonvásár (bm) - Öt ember sérült meg egy balesetben a város külterületén. A rendőrök szemtanúkat keresnek, ugyanis a helyszínről az autó segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Mórocz Zsolt

Július 29-én egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú és nem ismert típusú, feltehetően kék színű személygépkocsival haladt a 7-es számú főúton Martonvásár felől Érd irányába. Haladása során balról előzte az előtte vele azonos irányban haladó járműveket - idézte fel a részleteket a rendőrség. Az előzés során a főúton a járművel szemben egy Opel Astra haladt - az Opel női sofőrje, hogy az ütközést elkerülje, lehúzódott a jobb oldali füves útpadkára és fékezett. Ám ekkor elvesztette uralmát járműve felett, s az úttestre visszatérve egy teherautónak ütközött. A baleset 17 óra 20 perckor történt. Szemtanúk szerint az ismeretlen sofőr továbbhajtott Érd irányába, majd a helyszíntől mintegy 250 méterre lévő buszmegállóban félreállt. Az autóból két középkorú férfi kiszállt, s a baleset irányába néztek, majd visszaszállva továbbhajtottak Érd felé. A balesetben az Opel sofőrje és egy másik felnőtt utas könnyű, egy 4 éves és egy 10 éves kisfiú, s egy 11 éves kislány súlyos sérülést szenvedett. A rendőrség kéri aki a balesetnek szemtanúja volt, vagy információval rendelkezik arról, hívja a fehérvári rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályát a (22) 541-600-as telefonon, vagy a 107-es, 112-es segélyhívókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!