Rendőrségi

2014.07.29. 15:52

A megyei igazgató és a polgármester közös látogatása Sárbogárdon

A Sárbogárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon közös látogatáson vett részt Magosi Lajos tűzoltó ezredes, a Fejér Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, és Dr. Sükösd Tamás, Sárbogárd város polgármestere július 29-én.

Az igazgatót és a polgármestert Végh Ferenc tűzoltó alezredes, a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Fodor Zoltán tűzoltó főhadnagy, a sárbogárdi tűzoltóság parancsnokhelyettese fogadta. A polgármester mind a megyei katasztrófavédelem vezetőit, mind a szolgálatban lévőkön keresztül valamennyi, a városban szolgáló tűzoltót biztosított az önkormányzat támogatásáról.

Fotó: Sárbogárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Az állománnyal folytatott beszélgetés során kiemelte, hogy a tűzoltóság kiváló munkát végez, a védelmük alatt álló települések lakói biztonságban vannak. A laktanyában megtekintette a tűzoltó gépjárműveket, felszereléseket, azonban a szakmai munka elismerése mellett a szociális körülmények is érdekelték, amellyekkel szintén elégedett volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!