Rendőrségi

2017.06.23. 07:33

Büfékocsit törtek fel Székesfehérváron - A harmadik társukat még mindig keresi a rendőrség

A székesfehérvári rendőrök elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint egy büfékocsit feltörtek és onnan készpénzt tulajdonítottak el. Harmadik társukat még keresik, jelentkezzen, aki tud jelenlegi tartózkodási helyéről!

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat a 07010/1641/2017. bűnügyi számon, B. János és B. Zsolt székesfehérvári lakosokkal szemben lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálója volt az, aki 2017. június 21-én éjfélkor szolgálatból hazafelé tartva három gyanús férfire lett figyelmes Székesfehérváron, a Palotai úton. A rendőr a három férfit követte és erősítést hívott az igazoltatáshoz, amire a Mészöly Géza utcában került sor. Az utcában lévő gyógyszertár előtt a bokorba megbújva két személlyel szemben intézkedtek a rendőrök, mert harmadik társuk az egyenruhásokat meglátva elmenekült. A 19 és 21 éves férfinél olyan eszközöket találtak a járőrök, amelyek bűncselekmény elkövetésére alkalmasak.  A két férfit előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, mert a megalapozott gyanú szerint június 15-én éjjel a Székesfehérvár, Aszalvölgyi úton felállított büfékocsit feltörték és onnan készpénzt tulajdonítottak el. Társuk, Hegedűs Róbert ellen elfogatóparancsot adtak ki a rendőrök.

Hegedűs Róbert

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tud a képen szereplő Hegedűs Róbert jelenlegi tartózkodási helyéről, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Segítségüket előre is köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!