Rendőrségi

2015.07.13. 07:15

Bántalmazta a buszsofőrt

A járőrök Móron, a Kapucinus téren igazoltattak vasárnap este egy 36 éves tompai lakost, akiről megállapították, hogy percekkel korábban egy menetrend szerint közlekedő autóbuszon hangoskodott, majd az autóbusz vezetőjét bántalmazta. A buszsofőr megsérült.

A rendőrök E. Lajost elfogták és előállították a Móri Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Körözöttet fogtak

Székesfehérváron, a Bakony utcában igazoltattak a rendőrök vasárnap délelőtt egy 36 éves férfit. Az intézkedéskor kiderült, hogy L. István ellen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, ezért a járőrök a helyi lakost elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!