Rendőrségi

2014.06.28. 10:27

Gyilkosság Bicskén: megkéselte a párját, majd lefeküdt aludni (frissítve)

Vérbe fagyva találtak rá a rendőrök egy nőre Bicskén. Mellette ült 58 éves élettársa, akit bilincsben vittek el a rendőrök.

Buthy Lilla

Péntek este hívta a rendőröket egy férfi, mert szomszédja nem nyitott ajtót, és mikor benézett a házba vértócsát látott a padlón. A helyszínre küldött járőrök egy halott nőt találtak a helyszínen. Az élettársát, egy 58 éves helyi férfit bevitték a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra. A megyei nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki. Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint az asszony halálát idegenkezűség okozta.

feol.hu úgy tudja, a pár nem vetette meg az alkoholt, előző este is alaposan felöntöttek a garatra. Az alkoholmámorban elszabadultak az indulatok, durván összevesztek. A részeg férfi felkapott egy kést a konyhaasztalról, és egyszer megszúrta a nőt. Nem halt bele azonnal a sérülésébe, mindketten lefeküdtek aludni,de az asszonyt másnap reggel már nem tudta felébreszteni a kijózanodott élettárs.


A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!