Rendőrségi

2014.04.16. 07:37

Elővezetések, elfogások Fejér megyében

A sárbogárdi járőrök 12 személyt vezettek elő, Enyingen garázdálkodót fogtak el, a dunaújvárosi rendőrök cukorbeteg férfinak segítettek.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság járőrei 2014. április 15-én hajnalban 12 olyan személyt vezettek elő, akikkel szemben a Sárbogárdi Járásbíróság a korábban kiszabott pénzbírságot elzárásra változtatta át. A bíróság elrendelte a büntetés letöltését, azonban az intézkedés alá vontak ennek nem tettek eleget. Az elővezetettek közül kettőt szállítottak büntetés-végrehajtási intézetbe, míg tíz személy élt a lehetőséggel és befizette a kiszabott bírságot.

A rendőrök 2014. április 15-én hajnalban intézkedtek egy 21 éves balatonendrédi lakossal szemben, aki Enying, Vas Gereben utcában hangoskodott, miközben két ház kerítését rugdalta, majd egy harmadik ablaküvegét betörte.  A férfit az arra járőröző egyenruhások a helyszínen elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A rendőrök 2014. április 14-én délután adatgyűjtést végeztek Dunaújváros, Vigadó utcában, amikor egy 66 éves férfira figyeltek fel, aki magatehetetlenül feküdt egy pad mellett. A férfi elmondta, hogy cukorbeteg, rosszul lett és pár perccel korábban az eszméletét is elveszítette, ezért a rendőrök mentőt hívtak hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!