Rendőrségi

2014.02.03. 08:31

Lopás és autós üldözés Fejér megyében

Székesfehérvár - A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra vasárnap érkezett bejelentés, mely szerint Székesfehérváron a Széchenyi utcában található egyik élelmiszerboltban lopás történt.

A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították V. Károly 71 éves székesfehérvári lakost. A férfit a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

A Készenléti Rendőrség járőrei vasárnap Ercsiben, a Lavotta utcában intézkedés alá akartak vonni egy személygépkocsit. Az autó vezetője azonban nem állt meg a rendőr jelzésére és megpróbált elhajtani. Messze azonban nem jutott, mert a kocsi az útról lecsúszott és egy árokban megállt. Az egyenruhások az autóban mintegy másfél mázsa akácfát találtak, aminek eredetét a kocsiban tartózkodók igazolni nem tudták. A rendőrök az autó vezetőjét és utasát, egy 44 éves és egy 31 éves helyi férfit előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol mindkettőjük ellen lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indítottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!