Rendőrségi

2012.06.26. 10:48

Baleset Gárdonyban: mentővel ütközött egy autó, egy biciklis kislány sérült (Frissítve)

Gárdony - Egy mentőautó, egy személygépkocsi és egy kerékpáros kislány a részese annak a balesetnek, amely a 7-es főúton, Gárdony belterületén történt kedden délelőtt.

feol.hu

Amint azt kollégánk a helyszínen megtudta: a személyautó egy nagyáruház parkolójából kanyarodott ki, és vélhetően nem adta meg az elsőbbséget az arra megkülönböztető fény-és hangjelzéssel közlekedő mentőnek. Összeütköztek, ennek következtében pedig a személyautó lökhárítója eltalált egy arra bicikliző kislányt, akit a mentők a fehérvári Szent György kórházba szállítottak - sérülése nyolc napon belül gyógyuló.
Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivője azt közölte kora délután, hogy más a baleset során személyi sérülést nem szenvedett. Sem a mentőgépkocsi sofőrje, illetve az abban utazó mentőápoló. Sem a személygépkocsi vezetője, illetve utasa, akik mind a ketten idős férfiak.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére fél pályás útzárat rendeltek el, háromnegyed kettő körül oldották fel a forgalomkorlátozást.

A közlekedési baleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.       

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!