Rendőrségi

2011.10.26. 08:33

Nővére arcán nyomta el a cigarettát

Székesfehérvár - Bántalmazás miatt kértek rendőri intézkedést kedden este egy Zombori utcai lakásba. A bejelentésben szereplő 21 éves férfi a cigarettáját nyomta el a lakásban élő 27 éves nővére arcán. A nőt többször ököllel is arcul vágta.

feol.hu

Ezek után kiment a ház elé, ahová éppen parkolt le autójával az édesanyja. Ráugrott az autó bal elejére, majd előbb az autót, később a járműből kiszálló édesanyját ütötte öklével - számolt be az esetről szerdán R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

A 21 éves dühöngőt a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a történtek miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Miután kiderült, hogy a gyanúsított több ízben állt pszichiátriai kezelés alatt, a nyomozók a férfi kórházba szállítását látták indokoltnak. A mentő a Fejér Megyei Szent György kórházba vitte. A vele szemben megindított büntetőeljárást tovább folytatják a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!