Rendőrségi

2010.12.23. 11:09

Zaklatókat fogtak Fejérben: egyikük megfenyegette élettársát, hogy lelövi

Két zaklatóval is volt dolguk szerdán a Fejér megyei rendőröknek. Egy polgárdi férfi megfenyegette élettársát, hogy lelövi, egy dunaújvárosi férfit pedig azért jelentett fel volt élettársa, mert az folyamatosna zaklatja telefonon és személyesen is.

feol.hu

Egy polgárdi férfi ellen élettársa tett bejelentést szerdán késő este azért, mert az megfenyegette, hogy lelövi, majd hozzátette, hogy utána magával is végezni fog. A férfi által elmondottakat élettársa telefonjára rögzítette. A zaklatót a rendőrök elfogták, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

A dunaújvárosi rendőrök egy 38 éves férfivel szemben intézkedtek szerdán, miután volt élettársa feljelentette zaklatás miatt. A nő elmondta, hogy a férfi december 9. óta folyamatosan telefonon és személyesen is zaklatja. A férfit, akivel szemben a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon már több büntetőeljárás is folyamatban van, elfogták a rendőrök - tudtuk meg Németh – Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányág sajtószóvivőjének beszámolójából. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!